logostribe

IDRÆTSMØDET går online

Som følge af COVID-19 og aflysningen af IDRÆTSMØDET 2020 går IDRÆTSMØDET online og skaber den mødeplads IDRÆTSMØDET skal være for alle grene af idrætten, i år bliver det blot på nettet i stedet.

Målet med IDRÆTSMØDET er at dele viden og inspiration mellem alle interessenter indenfor idrætten, så vi får en endnu bedre og levende idrætskultur i Danmark. Vi ønsker at IDRÆTSMØDET på sigt skal kunne fungere som en vidensbank for alle aktører i idrætten.

I menuen til venstre, under siden ’Kommende online events’, vil du løbende kunne finde information om kommende webinarer, live-streaminger, online debatter, online workshops, og podcasts, som alle er ganske gratis at deltage i. Materialet der bliver lagt op på denne side, henvender sig alle der er interesseret i idræt, arbejder i idrætten, beslutningstagere og til dem som blot er nysgerrige på idrætten.  

Under siden ’Afholdte online events’ vil du kunne finde videooptagelser og materialer fra allerede afholdte webinarer, live-streaminger, online debatter, online workshops, og podcasts. I 2020 har vi udvalgt en række temaer, som er yderst relevante for den situation som vi står i lige nu.

Under ’Materiale fra IDRÆTSMØDET 2019’ kan du finde materiale fra det forrige IDRÆTSMØDE. Det vil sige at du kan gense nogle af de oplæg som blev videooptaget, finde oplægsholdernes powerpoints, og materiale lavet til daginstitutioner og skoler.

For at gå direkte til vores videoer følg vores YouTube kanal her: https://www.youtube.com/channel/UCNajUTRim0tsIUTgyvok7hQ

 

Har du forslag til et online event eller et tema, eller har du spørgsmål til siden, så tag endelig kontakt til os her: idratsmodet@aalborg.dk.

FØLG os og bliv opdateret

 OP