top of page

Information om Idrætsmødet

IDRÆTSMØDET har ambitionen om at nå 360 grader rundt om idrætten. Vi kommer til at præsentere dig for idrætten i hele dens mangfoldighed. På IDRÆTSMØDET kan aktørerne fra hele den brede idrætssektor hente inspiration hos hinanden ved at mødes på kryds og tværs og debattere idrættens vigtigste problemstillinger. IDRÆTSMØDET kommer til at give både de aktive deltagere og gæsterne helt unikke og anderledes oplevelser.

foresoev1-red.png
_DSC6300-2.jpg

IDRÆTSMØDET VIL INSPIRERE

IDRÆTSMØDET formidler inspiration, viden og praktiske idrætsoplevelser til et meget bredt felt af aktører i idrætten, så idrætsoplevelserne i foreningerne og andre idrætsmiljøer bliver endnu bedre og mere tiltrækkende for flere danskere. En lang række af landets førende, idrætsledere, trænere, undervisere, forskere og eksperter formidler deres enorme viden til alle os andre og inviterer til dialog og debat.

Deltagerne på IDRÆTSMØDET vil få masser af tips og inspiration til at optimere idrætsglæden og skabe gode motionsvaner og idrætsmiljøer. Ligeledes vil vi diskutere, hvordan vi får de ikke idrætsaktive venner og familiemedlemmer til at finde glæden ved idræt og komme mere med i idrættens fællesskaber

HVAD INDEHOLDER IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET kan deles ind i 4 overordnede dele: En folkemødedel, idrætsaktiviteter, en konference og en del for daginstitutioner, skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

IDRÆTSMØDET er først og fremmest et 'Folkemøde' for alle aspekter af idræt og bevægelse med offentlig adgang til foredrag, diskussioner, debatter og masser af idrætsaktiviteter.

Desuden indeholder programmet en ambitiøs (tilmelding nødvendig) Idrætskonference samt et daginstitution/skole program.

HVORNÅR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

Konferencen finder sted i Aalborg fra tirsdag d. 2. maj til og med torsdag d. 4. maj 2023 og er et årligt tilbagevendende begivenhed. 

HVOR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET Konference finder sted i Aalborg Kongres og Kultur Center.

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED I IDRÆTSMØDET?

Idrætskonferencen (tirsdag-torsdag) kræver tilmelding og der er et deltagergebyr. 

HVEM STÅR BAG IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET arrangeres på initiativ af Aalborg Kommune i samarbejde med en lang række idrætsorganisationer og uddannelses/forskningsinstitutioner

SAMARBEJDSPARTNERE

Idrætsmødet afholdes i tæt samarbejde med mange af idrættens organisationer - bl.a.:

SAMARBEJDSPARTNERE

Idrætsmødet afholdes i tæt samarbejde med mange af idrættens organisationer - bl.a.: