top of page
IM logo med tekst.png
IM Logo.png

IDRÆTSMØDET har ambitionen om at nå 360 grader rundt om idrætten. Vi kommer til at præsentere dig for idrætten i hele dens mangfoldighed. På IDRÆTSMØDET kan aktørerne fra hele den brede idrætssektor hente inspiration hos hinanden ved at mødes på kryds og tværs og debattere idrættens vigtigste problemstillinger. IDRÆTSMØDET kommer til at give både de aktive deltagere og gæsterne helt unikke og anderledes oplevelser.

 

 

 

IDRÆTSMØDET VIL INSPIRERE

IDRÆTSMØDET formidler inspiration, viden og praktiske idrætsoplevelser til et meget bredt felt af aktører i idrætten, så idrætsoplevelserne i foreningerne og andre idrætsmiljøer bliver endnu bedre og mere tiltrækkende for flere danskere. En lang række af landets førende, idrætsledere, trænere, undervisere, forskere og eksperter formidler deres enorme viden til alle os andre og inviterer til dialog og debat.

Deltagerne på IDRÆTSMØDET vil få masser af tips og inspiration til at optimere idrætsglæden og skabe gode motionsvaner og idrætsmiljøer. Ligeledes vil vi diskutere, hvordan vi får de ikke idrætsaktive venner og familiemedlemmer til at finde glæden ved idræt og komme mere med i idrættens fællesskaber.

 

HVAD INDEHOLDER IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET kan deles ind i 4 overordnede dele: En folkemødedel, idrætsaktiviteter, en konference og en del for daginstitutioner, skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

IDRÆTSMØDET er først og fremmest et 'Folkemøde' for alle aspekter af idræt og bevægelse med offentlig adgang til foredrag, diskussioner, debatter og masser af idrætsaktiviteter.

Desuden indeholder programmet en ambitiøs (tilmelding nødvendig) Idrætskonference samt et daginstitution/skole program.

 

HVORNÅR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

Det finder sted i Aalborg fra onsdag d. 22. juni til og med søndag d. 26. juni 2022 og er et årligt tilbagevendende begivenhed. 

HVOR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET finder sted i Aalborg. En stor del af aktiviteterne vil være placeret ved den store aktivitetspark Vestre Fjordpark og vandaktiviteterne vil være placeret i Skudehavnen.

 

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED I IDRÆTSMØDET?

Idrætskonferencen (onsdag og torsdag) kræver tilmelding, og der er et deltagergebyr. 

Enkelte andre events kræver tilmelding og et deltagergebyr som f.eks. ziplinen fra Aalborg Tårnet, Bridge Jump og Aalborg Triathlon.
Men langt de fleste aktiviteter, foredrag og debatter på IDRÆTSMØDET fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag er gratis.

 

HVEM STÅR BAG IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET arrangeres på initiativ af Aalborg Kommune i samarbejde med en lang række idrætsorganisationer og uddannelses/forskningsinstitutioner

HVOR ER DER PARKERING? 

Parkering i Aalborg er en udfordring. Vi opfordrer til samkørsel, da der er trængt i centrum under IDRÆTSMØDET og DM-ugen 24.-26. juni.

Vi henviser til følgende parkeringspladser:

  • P-plads Egholm Færgevej

  • P-plads Vesterkærets Skole. OBS kun lørdag og søndag

  • P-plads Friluftsbadet 

  • P-plads Skudehavnen

  • P-plads Racing Arena

_DSC6000.jpg

KONTAKT 

ARVIDSSON.png

IDRÆTSMØDETS

KOORDINATOR

Morten Arvidsson

IDRÆTSMØDETS 
SEKRETARIAT

Danmarksgade 17A

9000 Aalborg

 

E-mail: 

idratsmodet@aalborg.dk

bottom of page