logostribe

Om idrætsmødet

HVAD ER IDRÆTSMØDET?

Hele landets fremtidige mødeplads for alle dele af idrætslivet i Danmark. 

I samarbejde med nationale og nordiske partnere, kridter vi banen op til vidensdeling, erfaringsudveksling, inspiration og masser af aktiviteter på tværs af forskellige grupper og brancher, som samlet giver en unik oplevelse af idrættens store værdi, mangfoldighed, fremtidige rolle og muligheder.

Vi sætter idrætten i fokus - skaber mødepladsen - hvor glæden & passionen for idræt smitter.

HVAD INDEHOLDER IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET er først og fremmest et 'Folkemøde' for alle aspekter af idræt og bevægelse med offentlig adgang til foredrag, diskussioner, debatter og masser af idrætsaktiviteter fredag-søndag.

Desuden indeholder programmet en ambitiøs (tilmelding nødvendig) Idrætskonference torsdag-fredag samt et daginstitution/skole program lørdag.


HVOR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET finder sted i Aalborg. En stor del af aktiviteterne vil være placeret ved Aalborgs helt unikke havnefront, den store aktivitetspark Vestre Fjordpark, omkring Nordkraft, Stadionområdet, men hele Aalborg vil emme af idræt i de fire intense dage med målet om på sigt at matche stemningen fra Landsstævnet i 2017.

HVORNÅR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

Det finder sted i Aalborg fra torsdag 29.august til søndag 1.september 2019 og vil være en årligt tilbagevendende begivenhed. De første aktiviteter starter torsdag kl. 8.00 og de sidste slutter søndag eftermiddag kl. 16.00.

 

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED I IDRÆTSMØDET?

Idrætskonferencen (torsdag-fredag) kræver tilmelding, og der er et deltagergebyr. Enkelte andre aktiviteter - bl.a. "Fjordmaraton" og "Tri ved havnen" kræver tilmelding og et deltagergebyr.

Men langt de fleste aktiviteter, foredrag og debatter på Idrætsmødet fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag er gratis.

 

HVEM STÅR BAG IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET arrangeres på initiativ af Aalborg kommune i samarbejde med bl.a. uddannelses/forskningsinstitutioner, Danmarks Idrætsforbund (DIF), DGI, Dansk Firmaidrætsforbund, Idrættens Analyseinstitut (Idan), IFFD, Team Danmark m.fl.

FØLG os og bliv opdateret

 OP