Foreningsrelationer og partnerskaber

TORSDAG

16:40 - 17:30

Bane 1 - Bevæg dig for livet

Aalborghallen - Hal Vest

Rikke Hjulmand - visionskommune-projektleder i Lejre, Marianne Hovmand Skov - visionskommune-projektleder i Frederiksberg, Casper Due Fogt - visionskommune-projektleder i Horsens

Beskrivelse:

Kommunerne har ofte en tæt dialog med foreningerne og et stort ønske om at få foreningerne til at aktivere endnu flere borgere til i idræt og fysisk aktivitet. Modulet sætter fokus på kommunernes proaktive dialog med og relationer til foreningslivet. Sessionen indeholder konkrete eksempler fra DIF/DGI's såkaldte visionskommuner på partnerskaber mellem kommunerne og lokale foreninger.

3 x 5 min. indlæg fra visionskommunerne Lejre, Frederiksberg og Horsens efterfulgt af dialog.

Paneldeltagerne består af projektledere fra udvalgte af de kommuner, der har indgået en kommunal visionsaftale med Danmarks Idrætsforbund og DGI. En visionskommune arbejder målrettet for flere fysisk aktive borgere med inddragelse af alle relevante kommunale forvaltningsområder og i samspil med en lang række eksterne samarbejdspartnere, herunder interesseorganisationer, private og kommercielle udbydere samt idræts-, social- og patientforeninger.

Moderator: Flemming Poulsen - Direktør i DGI Østjylland

FØLG os og bliv opdateret

 OP